Gran èxit de la VI Trobada de Corals de Santa Cristina d’Aro

Gran èxit de la VI Trobada de Corals de Santa Cristina d’Aro

L’acte es va celebrar el passat diumenge 20 de novembre i va omplir de gom a gom l’església parroquial.

El passat diumenge 20 de novembre es va celebrar la VI edició de la Trobada de Corals a Santa Cristina d’Aro.

L’acte es va celebrar en una església parroquial plena de gom a gom i va comptar amb la participació de la coral Parroquial Verge dels Socors d’Hostalric, dirigida per Maribel Pérez, la Coral el Gínjol de Maçanet de la Selva, dirigida per Albert Bancells i l’amfitriona, la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro, dirigida per Juan Evangelista Sánchez.

La trobada es va iniciar amb l’actuació de la coral amfitriona, la coral Santa Cecília, que va interpretar els temes Podria anar ballant (My Fair Lady), La Barca, Don Gil de Alcalà, Non ti Scordar di me i la clàssica Girona m’enamora. Tot seguit va actuar la coral El Gínjol que va interpretar “a capela”  Ngai Wie, La cançó del lladre, Que tinguem sort, En mi viejo San Juan i Blue moon, en tercer lloc va actuar la coral parroquial Verge dels Socors, que va interpretar -meitat “a capela” i dos temes amb acompanyament de teclat- Amor que tens ma vida, Siyahamba, Panis angelicus, Amigos para siempre i El cavaller enamorat.

El recital va concloure amb la cantada conjunta per part de les tres corals, dels temes Signore de le cime, L’himno a la alegria i Cançó de la pau.

L’acte el va presentar la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sra. Eva Claret, i va estar presidit pel Sr. Antoni Amorós, Delegat de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

En acabar, enmig d’un molt bon clima i després dels obligats agraïments, es va oferir un refrigeri als assistents.

Àrea de Cultura

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.