La barraca del bosc d´en Rabell deixarà de ser un problema

La barraca del bosc d´en Rabell deixarà de ser un problema

Segons Informa Tribuna Ganxona L´Ajuntament de Sant Feliu ha decidit, davant les queixes constants dels veïns, posar fi a la presència de mitja dotzena de gossos abandonats, més quan salten a la gent i els vehicles, a la zona del polígon comercial de Vilartagues, a la sortida de la ciutat cap a Santa Cristina. Els gossos habiten a la pineda del costat del polígon, on un veí del municipi els hi ha construït una barraca i zona d´estada.L´alcalde, Joan Alfons Albó, va decretar dijous l´actuació necessària per capturar els gossos, a través d´una batuda a càrrec de l´empresa de servei comarcal Rodamón, i l´enderroc de la barraca, després de comprovar que es troba dins la finca municipal del bosc d´en Rabell. L´enderroc i neteja de l´entorn anirà a càrrec de la brigada municipal. “Es farà la setmana vinent”, va afirmar l´alcalde.
Veïns de la zona expliquen que el problema dels gossos fa un parell d´anys que dura. Segons fonts municipals, l´any passat es van fer quatre batudes. Sobre uns catorze gossos detectats, en van poder capturar deu gossos i quatre cadells.
Recentment veïns han tornat a manifestar la seva protesta per la presència dels animals, que ha fet reaccionar l´alcalde. Fins i tot, un veí va explicar que un gos va saltar una vegada un motorista, el qual va haver d´estar de baixa una setmana. Alguns diuen que els animals són agressius; altres, no.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.