Joan Alfons Albó considera que hi ha hagut mala gestió de l´herència Anlló

Joan Alfons Albó considera que hi ha hagut mala gestió de l´herència Anlló

Segons Informa Diari De Girona L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó (CiU), va mostrar-se crític amb els encarregats de l’herència dels germans Anlló i que des del 2003 el patrimoni que van deixar intestat hagi estat tancat. Albó va assegurar que el pas d’aquests anys posa en evidència que hi hagut “mala gestió perquè és evident que el preu que poden tenir ara al que ?ha?guessin tingut fa set anys, pel que és l’herari públic, no té res a veure”. Albó va fer aquestes manifestacions a l’emissora Rac 1 i, seguint amb aquesta “mala gestió”, va afegir: “Sobretot el que sol passar, que a ningú li passarà res, però la pèrdua de diners és tremenda”.
Així mateix, davant del pas del temps i que no s’hagi fet res respecte a això (la Generalitat té la gestió de l’herència perquè és intestada), Albó va expressar que havia tingut la “sensació de desasparació” davant el fet que no s’avancés en res, que els locals i hotels estiguessin tancats i que es deterioressin progressivament. En aquest sentit va precisar que tant a la Generalitat com a l’Ajuntament han passat governs de diferents colors polítics.

Els hotels, pendents
El batlle ganxó va mostrar-se satisfet perquè el pròxim 2 de desembre la Generalitat subhasti els immobles que no són hotelers de Sant Feliu després de la degradació que han patit des del 2003, tenint en compte que es troben molts al centre de la ciutat. I va precisar que els edificis hotelers no han sortit a subhasta perquè un d’ells està pendent d’una modificació urbanística que garanteixi, precisament, l’ús hoteler i evitar l’ús residencial.
Els immobles que sortiran a subhasta en un mes són nou propietats de Sant Feliu i el preu conjunt de sortida és de 2,27 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.