Santa Cristina d´Aro enllesteix la urbanització de la plaça de Catalunya

Santa Cristina d´Aro enllesteix la urbanització de la plaça de Catalunya
Les obres de la plaça de Catalunya de Santa Cristina s´acabaran aviat.
Les obres de la plaça de Catalunya de Santa Cristina s´acabaran aviat.

Segons informa el DDG l’Ajutament de Santa Cristina d’Aro està a punt d’acabar les obres d’urbanització de la plaça de Catalunya de la vila, situada davant mateix del nou edifici municipal, en la qual no s’havien fet mai obres d’adequació i que fins ara només servia per a aparcament indiscriminat de cotxes i vehicles pesants. Segons ha informat el regidor d’obres cristinenc, Salvador Ribot, “un cop acabades les obres només servirà per a estacionament de cotxes i per passejar-hi”.

El projecte va ser iniciat per l’anterior equip de govern del PSC, però l’ajuntament actual, amb CiU al capdavant, ha previst acabar-les perquè a criteri de Ribot “era una necessitat per al poble tenir un lloc ben endreçat on deixar els cotxes”.

Obra social
Ribot ha explicat que “l’obra es fa amb un material que se’n diu “consolid”, que és un pa de formigó “al qual s’ha millorat la qualitat”. Així mateix ha dit que la part de l’enjardinament amb plantes autòctones “la porta a terme la mateixa empresa que ha fet les obres, Construcions Massachs, conjuntament amb el Consell Comarcal i un grup de treballadors que s’estan especialitzant i aprenent jardineria”.
La plaça de Catalunya de Santa Cristina d’Aro va nèixer en el decurs de l’anterior mandat de l’actual alcalde Josep Llensa, que va promocionar la construcció dels que són avui l’edifici municipal, el de la Policia Local i el Dispensari Mèdic. L’Ajuntament també està buscant solucions per treure de la plaça les antenes de telèfons mòbils que hi ha instal·lades en un lateral, i els camions de subministrament elèctric de les mateixes antenes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.