INCREMENT MITJÀ DEL 35% EN LES RETRIBUCIONS DEL NOU EQUIP DE GOVERN CIU-PP A SANTA CRISTINA D’ARO

INCREMENT MITJÀ DEL 35% EN LES RETRIBUCIONS DEL NOU EQUIP DE GOVERN CIU-PP A SANTA CRISTINA D’ARO
Julio Rico (EMP) Jordi Mula (ERC) Josep Xifra (ERC) Sebastian Mateo (PP)

EMP Informa
L’equip de govern format per CIU-PP, que governa en minoria a Santa Cristina d’Aro, va aprovar definitivament el passat divendres 15 de Juliol en sessió extraordinària del Ple Municipal, les noves retribucions econòmiques dels seus regidors. El primer intent d’aprovació va ser al Ple realitzat el dia 30 de Juny on la oposició va forçar Josep Llensa a negociar les retribucions dels edils deixant el tema sobre de la taula.

En aquesta ocasió, l’abstenció dels dos regidors de ERC van permetre la seva aprovació, que signifiquen un increment mitja de les retribucions i indemnitzacions del membres del Equip de Govern d’un 35% i ha comportat la modificació de crèdit del pressupost municipal del exercici 2011 en 20.595 euros.

Julio Rico, portaveu de EMP, va votar en contra argumentant que els edils deuen ser els primers en donar exemple en temps de crisis i que no esta justificat la pujada de sous dels representant politics ni las modificacions pressupostaries a aquet efecte. PSC que també va votar en contra, es va manifestar en el mateixos termes.

Ple Extraordinari  15.07.2011  –  1 – Sous Regidors Santa Cristina d’Aro:

L’equip de govern es puja els sous un 35% de mitjana, gràcies al vot favorable del PP i  l’abstenció d’ERC.  Emprenedors per Santa Cristina  (EMP) vota en contra en un ple sense mitjans de comunicació. Sorprèn l’increment del sou de l’Alcalde Sr. Llensa (26%) i dels regidors de CIU, Jordi Oriol (36%) i Sr. Sebastian Mateu del PP (36%)

http://www.youtube.com/watch?v=-q2SZPNSMpQ

Ple Extraordinari  15.07.2011  – 2 –  Modificació pressupostos per cobrir els nous sous del Equip de Govern:

L’equip de Govern (CIU-PP) aprova una modificació pressupostària de 20.595 euros per pujar els sous un 35% de mitjana. La proposta va ser aprovada gràcies al vot del PP i l’abstenció d’ERC. Emprenedors per Santa Cristina (EMP) vota en contra. L’Actual Equip de Govern ens costarà als cristinencs 1.362 euros mes cada mes, això amb un regidor menys.

http://www.youtube.com/watch?v=HTzofmtviJE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.