L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita

L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita

Emprenedors per Santa Cristina, formació que va obtenir un Regidor a las darreres eleccions municipals  i que ara podria decantar la balança en favor de CIU o de PSC, estudia mantenir-se al marge d’aquets dos grups politics, treballant des de l’oposició, deixant així via lliure a ERC i PP a formar govern be amb CIU o PSC.

Segons va explicar Rico, Alcaldable   d’Emprenedors per Santa Cristina i peça clau en les negociacions que mante CIU amb la resta de forces politiques,  “El contactes entre  EMP i CIU estan en  via morta davant el rebuig de CIU a consensuar  un programa de gestió amb mesures concretes, pel mandat 2011-2015. No podem pujar a  un vaixell si el Capità no ens explica, i es compromet a portar-nos, a que port de destinació vol arribar. Seria irresponsable, per la nostra part,  donar un suport incondicional al Sr.  Llensa sense garanties de la gestió que vol dur a terme ”

Rico va fer públic, el passat divendres dia 3 de juny, la fulla de ruta lliurada a Convergència i Unió i que, segons EMP, serviria per treure Santa Cristina de la recessió i l’estancament en què es troba el Municipi: “Hem intentat sumar i ser entesos com un soci lleial i enriquidor però la percepció que ha tingut CIU ha sigut molt diferent” ha dit Rico.

3 Responses to "L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.