L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita

L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita

Emprenedors per Santa Cristina, formació que va obtenir un Regidor a las darreres eleccions municipals  i que ara podria decantar la balança en favor de CIU o de PSC, estudia mantenir-se al marge d’aquets dos grups politics, treballant des de l’oposició, deixant així via lliure a ERC i PP a formar govern be amb CIU o PSC.

Segons va explicar Rico, Alcaldable   d’Emprenedors per Santa Cristina i peça clau en les negociacions que mante CIU amb la resta de forces politiques,  “El contactes entre  EMP i CIU estan en  via morta davant el rebuig de CIU a consensuar  un programa de gestió amb mesures concretes, pel mandat 2011-2015. No podem pujar a  un vaixell si el Capità no ens explica, i es compromet a portar-nos, a que port de destinació vol arribar. Seria irresponsable, per la nostra part,  donar un suport incondicional al Sr.  Llensa sense garanties de la gestió que vol dur a terme ”

Rico va fer públic, el passat divendres dia 3 de juny, la fulla de ruta lliurada a Convergència i Unió i que, segons EMP, serviria per treure Santa Cristina de la recessió i l’estancament en què es troba el Municipi: “Hem intentat sumar i ser entesos com un soci lleial i enriquidor però la percepció que ha tingut CIU ha sigut molt diferent” ha dit Rico.

3 Responses to "L’Alcaldia de Santa Cristina d’Aro continua sent una incògnita"

  1. nour   10/06/2011 at 11:56

    Me quito el sombrero JULIO!! NI UNOS NI OTROS SON DE FIAR…solo hay que ver el historial de cada uno….una joyas!!!

  2. Joan   10/06/2011 at 16:16

    Comparto plenamente el comentario de Nour. Viendo el historial……8 años inhabilitado…..uno, y una gestión desastrosa otro (el Ayuntamiento está en bancarrota) no son muy buenos compañeros de viaje. Se avecina una legislatura “curiosa”; depende como….va a haber más gente interesasda en estar en la oposición que formando parte del equipo de gobierno. Ánimo a seguir, que el cambio vendrá solo. Agur!

  3. JORDI   11/06/2011 at 00:27

    Ja sabem que tots tenim un passat, però a vegades convé fer taula rassa i mirar endavant; si no sabem superar temps passats, aquest païs mai no anirà endavant. Aquests darrers 8 anys, el PSC i els seus companys de viatge han dut l’Ajuntament i el poble (i a Catalunya en general) a un estat de catarsi del qual ens costarà sortir, governant com si Santa Cristina fós seu i traspassant l’esperit del “trist-partit” a la gestió municipal, més pendents dels seus propis que no dels de la ciutadania. Deixe’m que entrin aires nous a la gestió del dia a dia i que els que ara surten -recorde’m que surten per que el poble els ha fet fora- deixin fer als que entren i si no ho fan bé -prou feina tindran- ja passarem comptes a la propera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.