L’Ajuntament de Sant Feliu ajuda les famílies en part del cost dels llibres de text

L’Ajuntament de Sant Feliu ajuda les famílies en part del cost dels llibres de text

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha signat aquest divendres, 13 de maig, el conveni anual de col·laboració amb les AMPA (Associacions de Mares i Pares) de les escoles de la ciutat per a l’ajut al reciclatge dels llibres de text. Segons l’acord, el reciclatge de llibres fomentat per les associacions de pares i mares és una eina necessària per disminuir el valor de la despesa anual en llibres, una quantitat molt important que han d’assumir a principi de curs moltes famílies. L’Ajuntament vol col·laborar en la disminució d’aquestes despeses.

L’objectiu de l’ajuda és contribuir a la reducció dels preus dels llibres de text i fomentar-ne el reciclatge, estimulant els nens i nenes a tenir cura dels llibres de text per tal de poder-los retornar en bon estat, segons els criteris establerts per les AMPA de cada centre.

Els ajuts s’estableixen en 30 euros per alumne, i van destinats a les famílies dels alumnes de primària i ESO, empadronats a la ciutat i escolaritzats a Sant Feliu de Guíxols. Les AMPA i els centres escolars són els qui gestionen el bon ús dels llibres, el pagament dels ajuts i els criteris de retorn en bon estat de cadascun dels llibres.

www.guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.