Joan Alfons Albó candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per CiU presenta el seu programa

Joan Alfons Albó candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per CiU presenta el seu programa

El candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per CiU, Joan Alfons Albó es va reunir amb els mitjans de comunicació locals i de les comarques gironines, per tal d’exposar les línies programàtiques que hauran de regir en cas que assoleixi l’alcaldia.

Albó no té previst pactar amb cap altra formació i de les seves paraules es desprèn que pensa manar amb una àmplia majoria o bé formar part de l’oposició. Pel que fa a la confecció de la llista definitiva, i a falta d’alguns llocs per cobrir, sembla que dels actuals regidors tan sols repetirien Magda Lupiáñez i Quimet Clarà i que Miquel Lobato, a qui la rumorologia situava a d’altres partits, continuaria treballant a CiU com a militant de base. També sembla garantit un lloc per a Xavi Roca, tot i haver deixat de militar a Unió Democràtica aquesta mateixa setmana. La llista serà molt renovada i també en podria formar part la directora del col•legi Sant Josep, Pilar Giró.

El model d’administració que Albó té al cap consisteix en una estructura transversal, on cada regidor té el poder a la seva àrea, no pas una estructura piramidal, que és la que hi ha ara, permetent en un futur que hi hagi menys càrrecs a l’Ajuntament i permetent un millor feedback entre treballadors i polítics. 

Pel que fa a projectes i programa, va sortir a la llum la possibilitat de construir un pàrquing subterrani, tal com també volen els socialistes, amb la particularitat que Joan Alfons Albó l’emplaçaria al Passeig dels Guíxols per tal que aquest no afectés en excés la façana marítimoterrestre. El desencallament de l’herència Anlló, després de 9 anys, és el tema estrella i CiU preveu un millor desenllaç si governa, ja que l’Ajuntament i la Generalitat tindrien el mateix color polític, i això hi ajudaria. L’herència permetria revertir els guanys en el futur Museu Thyssen. També va parlar del Festival de la Porta Ferrada, que el candidat convergent traslladaria al mes de juny, principis de juliol i setembre, per permetre tenir Sant Feliu ple de visitants durant tot l’estiu.  (www.tribunaganxona.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.