Es presenta el nou servei de recollida d’escombraries i neteja viària de Santa Cristina d’Aro

Es presenta el nou servei de recollida d’escombraries i neteja viària de Santa Cristina d’Aro

El proper dissabte 12 de març de 2011 tindrà lloc l’acte de presentació del nou servei de recollida d’escombraries i neteja viària de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

L’acte se celebrarà de les 11.00h a les 13.30h a la plaça del Mercat, i consistirà en una exposició-demostració del servei, que anirà a càrrec de l’empresa concessionària, GBI Serveis.

A l’exposició-demostració s’hi podran veure una mostra dels nous contenidors que s’han instal·lat al llarg del municipi, juntament amb una detallada explicació de tots els tipus de residus que han d’anar a cadascun d’ells, i també  plafons indicadors de la distribució de les noves bateries al municipi.

Durant l’acte, tècnics de l’empresa GBI Serveis, l’Ajuntament i l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Baix Empordà donaran assessorament sobre el reciclatge a tothom qui estigui interessat.

L’Ajuntament i GBI Serveis lliurarà fulletons informatius i obsequiarà als assistents amb objectes per a fomentar el reciclatge (Contenidors d’orgànica, d’oli i de piles),.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.