“Somnis”, d’Il Circo Italiano, arriba a Platja d’Aro.

“Somnis”, d’Il Circo Italiano, arriba a Platja d’Aro.

El nou espectacle d’Il Circo Italiano dels germans Rossi, després de passar la temporada Nadalenca a LaMonumental de Barcelona i fer gira per varies ciutats Catalanes, aterrarà per segon cop a comarques gironines,visitant així Platja d’Aro (C/ Atenes) a partir del 25 de febrer. “Somnis”, que romandrà en cartell fins el 7 de març, deixa enrere l’èxit aconseguit en aquestes primeres temporades, mantenint el segell de qualitat dels darrers espectacles i la proximitat del seu circ de cambra. La carpa d’Il Circo Italiano acollirà els artistes més joves de la família Rossi conjuntament amb el gran pallasso Monti per presentar aquest nou muntatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El repartiment

Monti

 

 

, protagonista de “Somnis”, és un artista provocador i autodidacte amb una brillant trajectòria. La sev exuberant i dinàmica interpretació beu directament de les bases més fermes de la “Commedia dell’arte” i la tradició clownesca. L’acompanyaran a la pista les joves generacions Rossi, incorporades a partir d’enguany a la nova vida d’Il Circo Italiano. Sobre la seva pista, números clàssics com els cavalls en llibertat comandats per Ronny Rossi i la veterania dels pallassos Marco Rossi i Stella Valentinova, donaran pas als joves acròbatesgimnastes Alejandro i Richard, l’antipodista Marlene Alves, les teles aèries de la italiana Monica Rossi, els malabars de la jove promesa Max Rossi, el trapezi del portuguès Carlos Carvallo, les cingles aèries de Viviana Rossi, el contorsionisme d’Ivana Rossi, el cable i l’acrobàcia de Kevin Rossi i els primers passos a la pista dels més petits de la família, David Núñez, Nelly i Samuel Carvallo.

Un circ de cambra

La companyia combina el classicisme dels grans circs tradicionals europeus amb la renovació dels seus artistes, en un món oníric i de fantasia adequat per a totes les edats i basat en la comicitat, l’agilitat i l’equilibri. La carpa d’Il Circo Italiano, de 32 metres de diàmetre i 17 d’alçària, té capacitat per a 1.000 espectadors, butaques en totes  les categories, visibilitat total i una cuidada atenció al confort del públic i a l’estètica de l’espai. Un esforç per proposar un circ de qualitat en una platea de dimensions humanes i per mantenir un diàleg pròxim entre públic i artistes en el decurs de tot l’espectacle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informació pràctica ‘Somnis’ . Il Circo Italiano.

 

 

Del 25 de febrer al 7 de març de 2011

Platja d’Aro.

 

 

C/ Atenes (davant de l’estació d’autobusos)

Venda d’entrades:

 

 

venda anticipada a Telentrada (902101212) i a la web d’AtrápaloGuixeta

 

 

els dies de funció. Horaris de 11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h. Preus de 9€ a 35€.Informació

 

i reserves

al 636 100 121Nens de 2 a 10 anys

Durada

 

 

Horaris:

 

 

 

Dia de l’espectador: preu únic a 10€ excepte llotja.

Dimarts, dimecres i dijous descans

Divendres a les 19h.

Dissabtes a les 17 i les 19:30h

Diumenges a les 12h, 17h i 19:30h

Dilluns a les 19h. : 2 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.