Tretze noves places d’aparcament al barri de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols

Tretze noves places d’aparcament al barri de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Radio Sant Feliu Amb l’objectiu de dotar de més places d’aparcament la zona del barri de Vilartagues, i més concretament a l’entorn de la Plaça Drets Humans, i vist que l’amplada de la vorera d’ambdós costats de l’Avinguda Catalunya en aquesta zona és de gran amplada (3m), es preveu reduir-ne la mida d’un dels costats, concretament el que dóna a la pròpia plaça, mantenint un pas per a vianants de 1,25m. Això permetrà l’augment de places, gràcies al canvi de tipus d’estacionament dels vehicles, actualment en línia, i que passaria a ser en bateria.
La vorera a modificar (situada entre el carrer Joan Camisó i el carrer Joan Domènec) és un tram  sense columnes d’enllumenat, la qual cosa fa que l’actuació a fer, suposi un cost menor per a l’Ajuntament que si s’actués a l’altra vorera.
Amb aquesta modificació del vial es permetrà mantenir els aparcaments en línia del costat oposat a l’actuació proposada, essent de doble sentit de circulació l’Avinguda Catalunya, amb una amplada mínima de calçada de 5,5m.
Segons la Regidora d’Obres Públiques Dolors Ligero, amb l’actuació que es preveu executar s’augmentarà en 13 places d’aparcament aquest tram d’Avinguda Catalunya d’uns 100 metres de longitud. Es passarà de 19 aparcaments a 32.
L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Mugadas SLU  per un import de 11.091,44 € (IVA a part).
Es preveu iniciar aquesta actuació un cop pasades les festes de Nadal i Reis. El termini d’execució previst és d’un mes, com a màxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.