TSF celebra la derogació de les taxes pel cessament temporal i cessament d´activitats

TSF celebra la derogació de les taxes pel cessament temporal i cessament d´activitats

Segons Informa Tribuna Ganxona El Ple municipal, deixarà sense efecte la taxa que havia aprovat en les ordenances fiscals per l´any 2013, que contemplava el pagament de 155€ per cessament total o temporal d’una activitat.

A continuación us adjuntem la nota de prensa que le grup municipal de Tots per Sant Feliu ha fet arribar a aquest diari:

“L’equip de Govern de PSC i CiU a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, pretenia que les empreses i/o comerciants paguessin una taxa, quan notificaven el tancament del seu negoci definitivament, i també als que tanquen al seu negoci per temporada. El mateix informe signat per la Regidora Ligero, reconeix el disbarat de l’aplicació d’aquest impost inaudit, ja que en molts casos quan els ciutadans informaven del tancament, i se’ls demanava aquest tribut, o bé es negaven a fer efectiu el pagament, o bé no tornaven a apareixer per l’Ajuntament, la pregunta és ; a algú li extranya? En quin món viuen senyors del govern ? Aquesta és la manera de crear activitat i ocupació, enfonsant més encara, a qui ja té dificultats?

Esperem que amb la mesura que s’aprovarà avui, no surtin més idees de bomber com aquesta, de les ments pensants que governen la Nostra Ciutat, així com també que es retornin els diners pagats, per 4 contribuents, que es van acollir a aquesta mesura recaptatòria, del tot injustificable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.