ICV-EUiA torna a reclamar l´enderroc del mur del Club de Mar

ICV-EUiA torna a reclamar l´enderroc del mur del Club de Mar

Segons Informa Tribuna Ganxona Fa més de vuit mesos, el Parlament de Catalunya va acordar de manera unànime obrir el pas al camí de ronda i enderrocar el mur  que el limita. La data màxima per complir aquesta resolució es va fixar pel passat 30 de juny de 2012.

ICV no entén la passivitat demostrada per l´Administració “malgrat ser conscients de la complexitat del procés”. Els ecosocialistes titllen el silenci del fins fa poc conseller de Territori Lluís Recoder d´”escandalós” ja que “en cap moment hem sentit a cap responsable de la Direcció General o la Conselleria manifestar-se clarament sobre l’obertura del pas”.

L’Ajuntament de Sant Feliu ha fet esforços per acabar amb aquesta situació, amb diverses mocions presentades per ICV al Ple, així com també per les gestions directes de l´equip de govern per voluntat expressa de l´alcalde Joan Alfons Albó, que té ganes de resoldre el tema. Malgrat tot, iniciativa creu que “cal més contundència davant els responsables de la Generalitat”.Per aquest motiu, el grup local d´ICV exigeix una resposta clara del conseller Santi Vila sobre l’afer. El partit ecologista tornarà a fer arribar al Parlament aquesta problemàtica i té intenció de convocar noves manifestacions  o altres mesures de pressió popular per reivindicar-ho.

ICV acaba recordant que “ens trobem davant de l´única platja privada a Catalunya que en tinguem coneixement” i titlla la prohibició de pas de Can Rius com a “un escarni per la ciutadania de Sant Feliu i un clar menyspreu al mandat del Parlament de Catalunya”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.