El Regidor d´ICV Jesús Fernández, deixarà el seu càrrec al mes de febrer

El Regidor d´ICV Jesús Fernández, deixarà el seu càrrec al mes de febrer

Segons Informa Tribuna Ganxona El regidor del grup Ecosocialista al consistori municipal, deixarà l´ajuntament després de 10 anys.

Jesús Fernández, va comunicar de manera oficial l´assemblea local del passat dissabte, que el proper mes de febrer presentarà la seva renúncia com a regidor. El seu lloc serà ocupat pel número dos de la llista Joan Prat.

Segons Fernández aquest ha estat “un relleu pactat, ja que més o menys ja estava parlat i és bo que en la política hi hagi regeneració” i a afegit que “seguiré treballant per la formació amb les mateixes ganes que ho feia com a regidor“. Per la seva banda Joan Prat, que prendrà possessió de l´acte de regidor al ple del mes d´abril ha manifestat que “agafa el relleu amb moltes ganes i il·lusió, per poder representar a les ganxones i ganxons a l´ajuntament de la nostra ciutat“.

Jesús Fernández, ha estat 10 anys regidor d´ICV a l´ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, després d´encapcelar la llista en les eleccions del 2003, 2007 i 2011, sempre a la oposició, excepte en el període de 2007 al 2010, on va ser regidor de govern a l´àrea de Mobilitat i Medi Ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.