Dolors Ligero afirma que la reclamació patrimonial de danys del seu vehicle és cosa de l´asseguradora

Dolors Ligero afirma que la reclamació patrimonial de danys del seu vehicle és cosa de l´asseguradora

Segons Informa Tribuna Ganxona La regidora de l´equip de govern de Sant Feliu de Guíxols, Dolors Ligero (CiU), s´ha desmarcat de la reclamació patrimonial pels danys que va patir el seu cotxe quan va xocar amb un cub de pedra que havia instal·lat l´Ajuntament al carrer Ferran Romaguera. Ha concretat que es tracta d´un assumpte entre asseguradores ja que ella té l´assegurança a tot risc i la seva asseguradora ja li ha abonat la reparació. I ara és aquesta la que està en litigi amb l´Ajuntament (i la seva asseguradora) perquè li aboni l´import de la reparació, que reclamava per 1.863,49 euros.

Arran de la informació que va publicar aquest diari el dia 29 d´octubre, el secretari municipal ha redactat un document en què precisa com van anar els fets i que, malgrat els informes dels tècnics municipals favorables a la reclamació de l´asseguradora de Ligero, l´alcalde Joan Alfons Albó (CiU) va decidir desestimar-la per l´oposició de l´asseguradora de l´Ajuntament.
Amb base a l´informe del tècnic municipal en Seguretat Viària, en el qual es comunica que aquests cubilets no estaven ancorats a terra i els podien haver desplaçat, l´asseguradora de l´Ajuntament proposa desestimar la reclamació per jutjar que algú l´ha mogut i, per tant, l´administració no en pot ser responsable. No obstant això, un informe complementari de Seguretat Viària recorda que els cubs no es van fixar al sòl, de manera que “el nexe causal o la causalitat entre l´activitat municipal i els danys soferts pot ser atribuïble al normal funcionament públic”, a més que el cubilet amb el qual va topar el cotxe no el podia preveure la regidora de la manera que estava col·locat, de manera que informa favorablement a la reclamació.
Així, el secretari també va informar favorablement a abonar el 80% de l´import de la reclamació, cosa que es va traslladar a l´asseguradora de l´Ajuntament, que hi va estar en desacord, de manera que l´alcalde va desestimar la reclamació. Així, malgrat els informes municipals, l´Ajuntament no va concedir la reclamació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.