SFG cap a l’Associació de Municipis per la Independència

SFG cap a l’Associació de Municipis per la Independència

Segons Informa Radiop Sant Feliu Guíxols per la Independència (GxI) anuncia a través d’un comunicat l’aprovació que es realitzarà en el Ple de dijous referent al punt que es va retirar en el darrer Ple per qüestions administratives i que contempla l’Adhesió del municipi ganxó a l’Associació de Municipis per la Independència. Segons va declarar l’alcalde a la nostra emissora, la moció prosperarà, segons l’avançament que els representants dels grups municipals varen manifestar a la comissió informativa prèvia al Ple del mes d’agost. La nota que ha distribuït GxI diu textualment:

La nostra ciutat, a través del seu Ajuntament, tindrà a partir d’aquest mes de setembre, representació amb veu i vot a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), una entitat que actualment aglutina 546 municipis i 31 consells comarcals, diputacions i altres ens municipalistes, i que té com un dels seus principals objectius: “conscienciar a la ciutadania de la necessitat que Catalunya pugui exercir el seu dret a l’autodeterminació” (art.6 dels Estatuts AMI).

Esperem i desitgem que aquest proper dijous 27 de setembre, es voti i aprovi al Ple ordinari amb la màxima unanimitat possible aquesta decisió. Per tal de donar suport als nostres regidors polítics com a representants de la nostra ciutat i la voluntat del poble, convoquem una concentració davant l’Ajuntament dijous a les 20:30h.

Guíxols per la Independència continuem treballant amb l’objectiu d’aconseguir conscienciar la majoria social necessària per tirar endavant aquest projecte d’Estat Propi i seguir amb el full de ruta de l’Assemblea Nacional Catalana. És per això que tothom que vulgui participar amb nosaltres pot venir a la propera reunió: dijous 4 d’octubre a les 20:30h al Casino Guixolenc (dels Senyors).

Us agrairem que ens feu arribar totes les fotografies de l’11S al correu: guixols@asssemblea.cat o guixols.anc@gmail.com o bé deixeu-nos un cd amb les imatges al Bar La Gaviota.

La lluita continua: seguim sumant esforços! Salut i Independència! www.assemblea.cat / www.municipisindependencia.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.