L’Ajuntament permetrà recollir la llenya dipositada a l’entrada de Sant Feliu

L’Ajuntament permetrà recollir la llenya dipositada a l’entrada de Sant Feliu

L’Equip de Govern finalment s’ha decidit a donar sortida a la gran quantitat de llenya dipositada a l’esplanada del davant del Camp Municipal de Vilartagues, i permetrà que els ciutadans la recullin lliurement. Aquesta llenya va ser dipositada allí provisionalment i com a resultat de la neteja d’un petit sector de bosc.
Finalment i davant el perill que representa que la llenya seca, i la impossibilitat que el Consell Comarcal se’n faci càrrec degut a que la voluminositat de la llenya fa impossible passar-la per la trinxadora, s’ha optat deixar que els veïns en recullin la que els faci falta.
Neteja de boscos pendent
En el proper ple es donarà llum verda a la contractació de 20 persones que estan a l’atur i que treballaran en la neteja dels boscos malmesos per la nevada. Aquest personal serà integrament pagat per la Generalitat, mentre que l’ajuntament haurà de pagar els seu equipament. Aquestes persones provinents de l’atur s’incorporaran tan aviat com sigui possible, davant la normativa que impedeix els treballs a bosc a partir del 15 de juny pel risc d’incendi. El que desconeixem és si la llenya provinent d’aquesta neteja serà dipositada al mateix lloc. (Font: infoGuixols)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.