L´equip de govern respon a ERC que la concentració és per ´revenja´

L´equip de govern respon a ERC que la concentració és per ´revenja´

L’equip de govern de Sant Feliu de Guíxols (CiU i Tots per Sant Feliu) van respondre ahir a la convocatòria que el grup d’Esquerra ha fet per demà al migdia per rebutjar la concentració que el regidor Pere Luque i una trentena de treballadors seus van fer davant la casa del socialista Pere Albó. La convocatòria dels republicans va anar acompanyada de crítiques a CiU i TSF de claudicar davant el regidor Luque i de perjudicar el futur econòmic de la citat i la “dignitat com a poble”. Doncs bé, pels dos partits del govern guixolenc la convocatòria d’ERC, “sota l’aparença de reprovar el senyor Luque, només s’hi amaga la voluntat d’increpar a tot l’equip de govern”. “Això que volen fer no és qüestió de ‘dignitat i/o orgull’ -com deia ERC-, és simplement una maniobra política de revenja per haver perdut el govern de la ciutat”, conclou el comunicat del govern guixolenc.
L’escrit de l’equip de govern segueix afirmant que “no han sabut pair -la sortida del govern- i aprofiten la circumstància per publicitar la seva rancúnia i la seva manera de no saber perdre davant d’una moció de censura legal i legítima que va prosperar amb una votació democràtica”.
En un segon punt, el govern respon l’acusació d’ERC d’embrutir la imatge de la ciutat ja que les aparicions en els mitjans de comunicaicó no han estat les més adequades. En aquest sentit, el govern creu que la concentració que organitza Esquerra Republicana de Catalunya “sí que embrut la imatge de Sant Feliu, i demostra que durant els tres anys de govern erràtic ells -ERC?- són els que van ostentar ‘el poder pel poder’, no per servir la ciutat com ara es comença a veure, malgrat portar només un mes al govern (nosaltres no estem al poder, estem al govern)”.
Quant a l’acusació que CiU i Tots per Sant Feliu es van agenollar i claudicar davant de Pere Luque, el govern diu que “veuen la plala en ull aliè i no veuen la biga en el propi”. I ho exemplifiquen amb la posició d’Esquerra respecte del PSC a nivell de l’Ajuntament i de la Generaltiat: “Exemple: el PSC a l’Ajuntament va destituir de la regidora d’Esports a regidora d’Esquerra i ERC va rendir pleitesia al PSC empassant-se el seu orgull i dignitat. I a la Generalitat s’evidencia dia a dia”.
Finalment, el govern deixa en mans d’ERC la celebració de la concentració però els demana que “no dogmatitzin amb consignes estereotipades i amb falsedats evidents, siguin persones com cal i ho diguin clar: s’havien acostumat tant al poder que ara no saben estar sense i són capaços de tot per recuperar-lo, o bé per intentar desligitimar el legítim govern actual”. (Diari de Girona)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.