L´empresa gestora no executa l´enderroc del mur del Club de Mar de Sant Feliu

Segons Informa Diari De Girona El mur que hi ha a l’alçada de Can Rius que impedeix el pas públic pel Club de Mar de Sant Feliu de Guíxols seguia ahir al vespre dempeus. A principis de juliol, a secretaria de Territori i Mobilitat de la Generalitat va donar 20 dies a la gestora de l’indret, Turispania, perquè reobrís l’accés, depsrés de destimar el recurs que va presentar a l’ordre inicial. Segons l’Ajuntament ganxó, ahir s’acabava aquest termini i, avui, està previst que tècnics municipals aixequin acta que la paret segueix barrant el pas. La Generalitat, a més, va multar l’empresa amb 4.416 euros.
L’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó (CiU), ja va manifestar que és partidari d’executar l’enderroc del mur de manera subsidiària, cosa que en principi ja es podria executar dissabte.
Malgrat que el pas està barrat dels anys 70, la recuperació d’aquest espai s’ha desencadenat en els darrers mesos amb la resolució de la Generalitat que el pas s’ha d’obrir. També hi ha tingut a veure el paper de reivindicació del grup d’ICV local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.