Platja d´Aro cobra l´ocupació real de les terrasses en el segon rebut

Platja d´Aro cobra l´ocupació real de les terrasses en el segon rebut

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro cobra en dos rebuts l’ocupació de les terrasses. La regidora de Via Pública, Dolors Guirado, ha explicat que en un primer rebut es cobren els metres quadrats d’ocupació que sol·liciten els locals de restauració o bars. I, que més endavant, se’ls gira un segon rebut en què hi ha l’afegit dels metres quadrats que realment ocupen.
El tema va sorgir en el darrer ple municipal, quan la regidora d’ERC, Estel Rodríguez, va exposar que hi ha terrasses de l’avinguda principal de Platja d’Aro que a les nits, quan tanquen els locals veïns, s’expandeixen ocupant la part del davant de la façana d’altres establiments, ja tancats. Aleshores, Rodríguez va plantejar quin paper ha de fer l’Ajuntament: si pot cobrar els metres quadrats d’excés que ocupen, quan no els tenen atorgats.
Guirado ha manifestat que el sistema sempre ha funcionat així i que el que es controla és que l’expansió de les terrasses no molesti un tercer. També ha precisat que aquesta setmana començaran les inspeccions per concretar l’ocupació real de les terrasses. La regidora del govern també ha concretat que amb el creixement de les terrasses a la zona blava d’aparcament de l’avinguda es deixa un pas més ampli per als vianants a la vorera, que ha passat de 2,40 metres a tres metres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.