Platja d´Aro aposta per la unió política per urbanitzar el nucli del Mas Nou

Platja d´Aro aposta per la unió política per urbanitzar el nucli del Mas Nou

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro votarà demà en el ple una declaració d’intencions de tots els grups municipals per “deixar clar a tothom” que els partits seguiran la mateixa línia en la gestió urbanística de les urbanitzacions del municipi. Així ho ha explicat el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé (CiU), que ha manifestat que aquest compromís se centra fonamentalment en la reurbanització de la urbanització Mas Nou, que puja 34,9 milions d’euros i que té la problemàtica per als propietaris que n’hauran d’afrontar el 100% del cost a través de quaotes urbanístiques. Solé ha afegit que aquest compromís se centra en el fet que són els propietaris els que hauran de pagar l’obra i que “s’ha de fer ara”, com ordenava una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del 2006. També ha precisat el compromís de l’Ajuntament és gestionar el projecte de manera que surti el més econòmic possible.
Solé ha comentat que la declaració d’intencions vol “mostrar que no hi haurà discrepàncies polítques” en aquest sentit, precisant que “cada pas serà complicat” ja que creu que alguns propietaris de la urbanització Mas Nou intentaran allargar el màxim possible l’execució del projecte a través de processos judicials o altres elements que estiguin al seu abast.

A totes les urbanitzacions
El compromís que es vota demà té l’anunciat de “Proposta de compromís d’impulsar els processos de gestió urbanística i d’execució de la urbanització per tal que totes les urbanitzacions del municipi tinguin serveis urbanístics de qualitat”. Així, ha afegit que en d’altres urbanitzacions, en no tenir cap sentència que obliga a executar la urbanització, la millora es pot negociar amb els respectius respectius representants i fer-la més tard, quan la situació econòmica hagi millorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.