SI vol que l´Ajuntament insti Abertis a canviar un cartell de l´AP7 amb el nom de la ciutat equivocat

SI vol que l´Ajuntament insti Abertis a canviar un cartell de l´AP7 amb el nom de la ciutat equivocat

Segons Informa Tribuna Ganxona Es tracta d´aquest senyal de la fotografia. “Fixeu-vos-hi bé”, avisen. A part d’indicar diferents poblacions com ara Palamós, Lloret de Mar o Caldes de Malavella, també ens adreça a “Sant Feliu de M”.

A tall de broma tot i la gravetat de l´afer, la nota de premsa de Solidaritat es pregunta a quin Sant Feliu es refereix el senyal. “Sant Feliu de Mar? Sant Feliu de Munt? Sant Feliu de Malavella? Doncs no, aquest és el senyal que, a la sortida número 9 de l’autopista AP7 provinent de Barcelona, al terme municipal de Maçanet de la Selva,  ens adreça cap a Sant Feliu de Guíxols”.

“Abertis, a part de robar-nos als catalans en general i als ganxons en particular els diners en peatges, també ens ha robat el nom de la nostra Ciutat”, afegeixen irònicament.

Segons SI, quest senyal fa anys que està instal•lat sense que cap autoritat municipal guixolenca hagi iniciat, “que ens consti”, cap actuació per a corregir-ho. “La ubicació del senyal  és prou visible pels molts veïns de la nostra ciutat que cada dia han d’agafar, gairebé per força, aquesta via d’”atracament” –paraula més adient que no pas “pagament”-“, afegeix SI.

El comunicat també fa esment que “els possibles visitants que puguin venir a la nostra Ciutat poden dubtar  de si han agafat el camí correcte o van cap a un altre Sant Feliu”. Per aquest motiu, insten l’Ajuntament a fer una reclamació a la concessionària per tal de solucionar de forma urgent aquesta anomalia.

Aquesta actuació és la número 41 de la llista de cent accions que SI està presentant als mitjans de comunicació per tal de ser arreglades per l´Equip de Govern.

Al cap d´uns minuts de ser enviat aquest comunicat als diferents mitjans, molts van ser els ganxons que van compartir la foto al Facebook per manifestar el seu desacord amb aquest rètol, entre els quals el diputat de SI Toni Strubell o el regidor de TSF Josep Saballs, que, amb bon humor va dir que Sant Feliu de M. volia dir “Sant Feliu de Mussols”, en honor al ja mític qualificatiu de Santiago Rusiñol referent als ganxons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.