Magda Lupiáñez nova presidenta de l’Executiu de CDC

Magda Lupiáñez nova presidenta de l’Executiu de CDC

Segons Informa Radio Sant Feliu Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Sant Feliu de Guíxols va celebrar les eleccions a la presidència del Comitè Executiu Local, que fins la data ostentava Amado Sábat, que tot i presentar-se a les eleccions fou superat en les votacions per l’equip comandat per Lupiáñez.

La nova presidenta milita a CDC des de l’any 2009, actualment és regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i, entre altres funcions, ha estat vocal de l’Associació de Veïns de Vilartagues i secretària de l’AMPA del col·legi Baldiri Reixach.

En el seu equip hi figura, com a vicepresident, el gestor immobiliari i membre del Rotary Club Costa Brava Centre, Lluís Vázquez, que milita a la formació des del 2011. El responsable de Secretaria és Alfred Pinyol,  militant des del 1996, cofundador de l’Associació de Veïns de l’Eixample i director d’una entitat bancària. I com a responsable de Tresoreria; Lali Mias, que hi milita des de l’any 2006 i que ostenta la direcció d’una entitat bancària al temps que la tresoreria del Comitè de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

En el programa enviat als militants destacaven que el seu objectiu principal és que CDC continui essent un partit fort i cohesionat amb capacitat d’assumir els reptes de futur de tots i cadascun dels ciutadans de Sant Feliu.

També desglossaven, un decàleg d’intencions, que incidirien en una comunicació totalment  fluida entre el Comitè i el Grup Municipal, millores en la informació a través del web, les xarxes i el butlletí, més participació de la militància, presència en diversos esdeveniments populars, jornades sectorials, l’increment d’afiliats, potenciació de la JNC, restabliment d’un Comitè Executiu de Federació amb els seus socis de coalició (UDC) així com l’enfortiment de les relacions amb les agrupacions locals tant de la comarca com de la resta del país.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.