REBUIG ABSOLUT D’EMPRENEDORS (EMP) AL MINI PARC EOLIC DE LES GABARRES DINS EL TERME MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA D’ARO

REBUIG ABSOLUT D’EMPRENEDORS (EMP) AL MINI PARC EOLIC DE LES GABARRES DINS EL TERME MUNICIPAL DE SANTA CRISTINA D’ARO

EMP estudia contrarellotge presentar al·legacions al departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i consensuar amb tots els grups municipals una moció de rebuig a la totalitat del projecte.

La plataforma ciutadana EMP que té un regidor al consistori cristinenc, portarà al ple ordinari del mes d’Abril, una moció de rebuig a la instal·lació de tres molins de vent que la companya ENEL vol instal·lar al Puig d’en Ponç, al terme municipal de Santa Cristina d’Aro. El departament jurídic d’Emprenedors, prepara aquets dies les al·legacions a la totalitat del projecte que actualment es troba en període d’exposició pública, i fins el dia 13 d’abril.

Romanyà, Bell Lloc i Roca de Malvet son els principals nuclis de població afectats per aquesta instal·lació eòlica donada la seva proximitat als molins.

Segons Rico, “Els tres Aerogeneradors previstos al projecte, poden causar afectacions als veïns, a banda de l’agressió que significa al territori i molt especialment a les Gavarres i el nostre entorn natural. Farem tot el possible per aconseguir el consens necessari dins l’Ajuntament per impedir la construcció d’aquesta estació eòlic a Santa Cristina” va sentenciar.

L’àrea de possible implantació de la PIE es troba dins del PEIN de Catalunya i en un espai inclòs a la Red Natura 2000. Ecologistes i associacions de veïns ja han fet saltar la veu d’alar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.