SI dóna el seu punt de vista sobre el pagament de les taxes i l´IBI

SI dóna el seu punt de vista sobre el pagament de les taxes i l´IBI

Segons Informa Tribuna Ganxona Solidaritat Catalana per la Independència ha emès un comunicat en el qual vol denunciar la “informació confusa” que l’Ajuntament ha fet arribar a les llars ganxones referent  al pagament de l’IBI i les taxes municipals.Els independentistes ganxons creuen que la informació “no és prou explícita” en el cas de la data límit de pagament si no es tenen els rebuts domiciliats, ja que “donen lloc a un batibull de dates i creen malentesos”.  Segons SI, no queda clar, en cas de no haver domiciliat els rebuts, fins quin dia es podran pagar aquests impostos i taxes.
“Hem d’entendre que la data màxima per pagar els rebuts, en cas de no estar domiciliats, és el dilluns 1 d’octubre?”, es pregunten.
La coalició independentista qüestiona el fet que els veïns que tenen des de fa anys els rebuts domiciliats i no vulguin fraccionar  el pagament en tres parts primer hagin de comunicar-ho a l’ajuntament abans del 30 de març i després se li girin els rebuts el 16 de juliol. “Això és posar facilitats?”, diuen.
Tot i que els sembla correcte el fet de poder afrontar els pagaments mitjançant un pla personal fins el mes de desembre, “això sí, amb un recàrrec del 5% pels rebuts pagats entre l’1 d’octubre i el 30 de desembre”, Solidaritat creu que, tal com va proposar aquest partit durant la passada campanya municipal- s’hauria de bonificar  amb un 3% de l’import els contribuents que facin l’avançament de  tots els pagaments fins el 2 de juny, és a dir, durant el primer mes del període de  pagament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.