SI, contraris a l´apujada de l´IBI ordenada pel govern estatal i les taxes locals

SI, contraris a l´apujada de l´IBI ordenada pel govern estatal i les taxes locals

Segons Informa Tribuna Ganxona Solidaritat Catalana per la Independència a Sant Feliu ha emès una nota de premsa, com ja va fer el Govern de la Ciutat, en què es mostra contrària a l´apujada general del tipus de l’Impost sobre Béns Immobles imposada pel govern estatal, i rebutja l´increment d´algunes taxes, com la de l’Escola Bressol,  “ordenat per l’Ajuntament sòcio-convergent de Sant Feliu”.

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) també s´oposa a les retallades en el sector serveis “provinents de la Generalitat autonomista dels millors” i rebutja totalment “qualsevol mesura que perjudiqui econòmicament les ja escurades butxaques dels ciutadans de Sant Feliu i també de Catalunya”.La nota també fa esment de la proposta en forma d’esmena als Pressupostos autonòmics per aquest any presentada per Solidaritat a la Generalitat de Catalunya, consistent en els Pressupostos per l’Estat Propi 2012, que es poden trobar al web www.espanyaensroba.cat i la carta de presentació dels quals, segons la nota de premsa, diu així:
Cada dia #espanyaensroba 55 milions d’€, sumats, els impostos que paguem i no tornen a Catalunya són 20.000 milions d’€  l’any. El nostre país pateix la xifra d’espoli fiscal més alta d’Europa. Tot i que paguem impostos al nivell de Suècia, els serveis que rebem no estan a l’alçada ni dels països mediterranis.
Espanya ens arrossega a la fallida econòmica, i tant el PP com el PSOE i el TC ja han dit no a un pacte fiscal just. A què esperem, doncs, per començar la transició a la independència? L’Estat propi és la única alternativa que ens assegura que Espanya no ens robarà mai més.
Sense l’espoli fiscal, els Pressupostos de l’Estat propi doblaran els de l’autonomia i permetran més sanitat, més educació i més inversió per sortir de la crisi.
Espanya és el problema i la independència,  la solució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.