L´Ajuntament contracta un excàrrec socialista com a arquitecte i causa malestar a Tots per Sant Feliu

L´Ajuntament contracta un excàrrec socialista com a arquitecte i causa malestar a Tots per Sant Feliu

Segons Informa Tribuna Ganxona El govern CIU-PSC de la nostra ciutat ha contractat un arquitecte perquè desencalli planejaments derivats i desenvolupi, especialment, els de Calassanç i el de Tueda, segons va dir el regidor d´Urbanisme, Joan Vicente (PSC), al ple d´aquest dijous. La persona contractada, segons el portaveu de Tots per Sant Feliu Carles Motas, és Joan Albesa, socialista històric de la Garrotxa i edil de l´Ajuntament d´Olot fins el passat mes de maig.El contracte per serveis, que va començar a principis de mes, és per tres mesos i mig (prorrogable a set) i estableix que Albesa percebrà durant aquest període 8.390 euros (sense IVA) per una dedicació setmanal de 12 hores (més tres hores de dedicació i consulta).
Motas va ser qui va treure el tema. Per TSF, la contractació no és necessària havent-hi els tècnics municipals.  El regidor va recordar el currículum polític d´Albesa, “pes pesant al PSC“, i va afegir que un altre dels tres candidats que optaven al contracte és exregidor del PSC a Girona. Motas, que va reconèixer que la contractació és legal, va ressaltar que no veia cap arquitecte local ni del Baix Empordà i va ironitzar amb el fet que hi hagués tant de socialista: “No poso en dubte la professionalitat de l´arquitecte, però sembla com si el senyor alcalde hagués anat a la seu del PSC perquè li portessin un arquitecte“.
Vicente va explicar que s´havia convidat a participar al concurs cinc arquitectes que ho havien estat a ajuntaments com Palamós i Salt. També va recordar a Motas que a Urbanisme hi ha “uns 17 sectors de planejament derivat que estan empantenegats” i que s´ha de solucionar el de Calassanç i Tueda (l´Ajuntament té tres mesos i mig per fer-ne l´aprovació inicial després que el tombés una sentència).
Per això es va creure convenient reforçar l´àrea amb la contractació d´una persona que tingués un perfil demostrat de capacitat de gestió, un problema que Urbanisme arrossega de fa molts anys“, va precisar Vicente. Finalment va retreure a Motas que parlés amb “mesquinesa“.
El socialista Pere Albó va assegurar que el color ideològic de TSF és el “blau” i que pateix “un profund antisocialisme“, a més de recordar que “la seva persona de confiança per urbanisme és Pere Luque“.
I va tancar les intervencions el batlle, Joan Alfons Albó (CiU), acusant Carles Motas de fer demagògia i d´”estar a un pas dela difamació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.