Queixes dels veïns per l’execució d’obres en ple estiu i durant la tornada a les aules

Queixes dels veïns per l’execució d’obres en ple estiu i durant la tornada a les aules

En les accions periòdiques que Junts per Sant Feliu de Guíxols organitza als barris, l’equip del partit ha rebut la queixa i prec dels veïns de Tueda i Vilartagues en relació a les obres iniciades per l’Ajuntament durant els mesos d’agost i setembre.

Els veïns ens han fet arribar el seu malestar “per la baixa disponibilitat d’aparcaments, la pols que entra a les cases i la dificultat en la mobilitat” que les obres estan provocant en plena època estival i també en la tornada a les aules.

Malgrat que les voreres feia molts anys que necessitaven ser reparades, els veïns consideren que “les obres podrien haver-se programat en altres èpoques de l’any, quan l’activitat general i la mobilitat no presentessin tants problemes”. Coincideixen que és una “execució precipitada” per part del govern de l’alcalde Carles Motas, ja que en pocs mesos hi haurà les eleccions municipals. Al mateix temps d’aquest prec dels veïns de Tueda, Junts ha rebut dues queixes més: una d’empresaris turístics sobre treballs de millora que es van fer a la barana de mar en plena temporada turística, que dificultaven la mobilitat dels vianants, i l’altra de mares i pares de l’escola l’Estació, que critiquen la mala planificació dels treballs del carrer Santa Teresa, que estan a mitges tot i havent començat l’activitat escolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.