Carles Motas evita comparèixer per donar explicacions del servei deficient d’escombraries a Sant Feliu

Carles Motas evita comparèixer per donar explicacions del servei deficient d’escombraries a Sant Feliu

Farà gairebé dues setmanes des de que el regidor Toni Carrión, del grup municipal de Junts a Sant Feliu de Guíxols, va denunciar públicament la greu situació en la que es trobava la ciutat com a conseqüència del servei deficient d’escombraries.

En aquella denúncia pública, el regidor anunciava que havia sol·licitat la compareixença pública i urgent de l’alcalde Carles Motas però no ha estat fins el ple ordinari de 25 d’agost en què Motas ha donat resposta a la sol·licitud de Junts que ha sorprès tothom.

Després de certa confusió en els arguments d’alguns regidors de l’equip de govern, el mateix alcalde i la secretària de l’ajuntament es va acabar votant sobre si s’acceptava la compareixença de l’alcalde amb resultat de més vots en contra de la compareixença que a favor.

Els motius al·legats pels regidors de govern i l’alcalde per votar en contra de la compareixença, fent la seva interpretació del reglament, han estat que no volen crear un precedent per “acceptar les següents sol·licituds per donar explicacions de molts temes a cada ple”.

Grup municipal de JUNTS

Sant Feliu de Guíxols, 27 d’agost de 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.