Les JERC s’adhereixen a les activitats programades pel SIAD contra la violència

Les JERC s’adhereixen a les activitats programades pel SIAD contra la violència

Segons Informa Radio Sant Feliu Les JERC han divulgat dues notes de premsa. Una de conjunta, amb Esquerra Guíxols, en la qual agraeixen la confiança dels 781 ciutadans i ciutadanes que els han mostrat confiança en les els comicis de diumenge i que han contribuït al tercer escó a Madrid en favor de Teresa Jordà al Congrés de Diputats..

En la nota individual mostren la seva adhesió a la celebració del 25-N: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i donem suport als actes que des del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) es duen a terme aquests dies amb l’enunciat: Tu pots aturar el cop!

Continuen declarant en la seva nota que un any més, les JERC Guíxols manifestem la nostra condemna pels assassinats de violència de gènere que s’han produït al llarg d’aquest 2011 i, expressem el rebuig a tots els tipus de violència masclista instant a la societat a denunciar totes les situacions que atempten contra els drets fonamentals de les dones.

I, finalment fan una crida a la ciutadania en el sentit que consideren que cal la implicació de tota la ciutadania per tal d’acabar amb la violència i que cap agressió quedi impune. Som tots i totes que hem de trencar el silenci i els estigmes socials que impliquen ser víctima de violència masclista, per a que totes les dones de la nostra societat s’atreveixin a denunciar els seus agressors, per això, la campanya d’enguany es titula: “Tu pots aturar el cop!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.