ICV de Platja d´Aro demana que es redacti un únic conveni amb l´Aro CE

Segons Informa Diari De Girona El grup d’Iniciativa per Catalunya els Verds a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va reclamar en el ple municipal d’aquest dimarts que l’Ajuntament tingui un únic conveni amb el club Aro CE. El portaveu ecosocialista, Pedro Torres, va manifestar que l’octubre de l’any passat ja es va signar un conveni amb l’entitat per la cessió de les infraestructures i ara se n’està preparant un altre perquè el club assumeixi el futbol base (fins ara ho feia l’Ajuntament): “El més normal és que es faci un conveni marc que ho reguli tot”. En aquest punt, d’altra banda, va subratllar que s’està a punt de tancar aquest nou conveni quan el vigent s’incompleix en un parell de punts. L’alcalde, Joan Giraut (CiU), va manifestar que tant és si hi ha un o dos o més convenis i que es mirarà a veure si es compleix o no el conveni ja signat. El nou conveni, segons va explicar Giraut, suposa que l’Ajuntament deixi el futbol base i l’assumeixi el club. Per aquest canvi, l’Ajuntament concedeix una subvenció de 51.300 euros a l’entitat esportiva.
Torres també va reclamar a l’àrea de Serveis Socials que respongui les peticions que té des del maig de subvencions al lloguer per a joves i famílies amb risc d’exclusió social.
Sense moció pel CAP
D’altra banda, la moció del PSC respecte del CAP, en què es demanava que es reobrís el servei d’urgències, no es va votar per l’oposició del govern. Els socialistes també van preguntar per una factura d’un proveïdor que va fer un parell de web i que no se li havia pagat la totalitat. La factura, que puja poc més de 20.o00 euros ha estat abonada en quasi la seva meiat, segons va exposar Giraut, i la resta està pendent perquè els tècnics municipals han apuntat que hi ha elements que no s’han realitzat. En tot cas, Giraut va manifestar que és un assumpte que s’ha de resoldre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.