Platja d´Aro suspèn temporalment el mercat de segona mà per controlar-lo

Platja d´Aro suspèn temporalment el mercat de segona mà per controlar-lo

Segons Informa Diari De Girona l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha pres la decisió de suspendre temporalment el mercat de segona mà de Platja d’Aro per revisar-ne el seu reglament i poder aplicar el control suficient per garantir que els elements que s’hi venen són, efectivament, de segona mà, i no d’altres procedències ?menys clares. L’alcalde, Joan Giraut (CiU), ha explicat que la suspensió serà temporal fins que sigui vigent el nou reglament: “La voluntat és continuar amb el mercat de segona mà perquè ha funcionat bé i és un reclam”. El mercat, que és mensual, ja no s’ha celebrat aquest mes, segons ha informat el batlle.
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha pres la mateixa decisió que d’altres consistoris de municipis que acullen mercats de segona mà. El més pròxim és el de Santa Cristina d’Aro, que va decidir suspendre’l aquest juliol per redactar-ne una ordenança que limiti el nombre de paradistes i, així, controlar millor la procedència del material que es ven.
El mercat de segona mà de Platja d’Aro es va celebrar per primera vegada el 28 de novembre del 2010. Segons Giraut, se celebrava a la plaça dels Estanys, al costat de l’estació d’autobusos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.