Guíxols per la Independència tracta l’espoli fiscal amb el Cercle Català de Negocis

Guíxols per la Independència tracta l’espoli fiscal amb el Cercle Català de Negocis

Segons Informa Rdio Sant Feliu El passat divendres 30 de setembre a la Cambra de Comerç va tenir lloc l’acte “L’Espoli fiscal: un atac a l’empresa catalana” a càrrec del Cercle Català de Negocis. Una xerrada organitzada per Guíxols per la Independència que va aplegar una cinquantena de persones.Els ponents del Cercle Català de Negocis van explicar les diverses raons econòmiques per l’Estat propi, tractant el dèficit fiscal i exposant el detriment de l’economia catalana a causa del repartiment desigual que l’Estat espanyol fa dels impostos en relació a les altres comunitats autònomes de l’Estat.Es van exposar clarament els avantatges d’un Estat propi i tot el que Catalunya podria fer  amb els diners que any rere any aporta a les arques de l’Estat espanyol i que no es retornen.
Va finalitzar l’acte exposant que la independència de Catalunya seria més que viable perquè es finançaria a través de tots aquests impostos que avui es paguen i no es gaudeixen.
Guíxols per la Independència agraeix l’assistència dels que hi van ser presents i desitgen veure i saludar personalment, en propers actes, a totes aquelles persones que no van poder venir-hi però que en comparteixen els objectius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.