Esquerra es congratula per la instal·lació dels bucs d´assaig.

Esquerra es congratula per la instal·lació dels bucs d´assaig.

Segons Informa Tribuna Ganxona Esquerra Republicana a Sant Feliu de Guíxols es congratula per la instal·lació dels bucs d´assaig a Les Vetlladores.

A continuació podeu llegir la nota de premsa que han enviat els republicans sobre els bucs d´assaig:

Un objectiu clar que tenia ERC quan va entrar a govern a Sant Feliu de Guíxols era treballar pel poble segons les mancances, problemàtiques i peticions dels ciutadans i ciutadanes.

A la tardor del 2007, en el servei de joventut, es van fer una sèrie de taules de participació pels joves, per poder confeccionar el pla local de joventut, on s’ els hi demanava que opinessin i proposessin cap on volien que es treballés des d’aquesta àrea. També es va fer el mateix amb experts en les diferents matèries que s’exposaven.

Una de les coses que va ser més reclamada per les dues parts varen ser els bucs de música, els bucs d’assaig. De fet no hauria calgut fer aquestes consultes per saber-ho ja que des d’antuvi ja coneixíem aquesta mancança. Ens varem posar a treballar per que aquest fos un dels objectius a aconseguir igual com ho va ser poder arranjar el Punt Jove.

Al 2009 varem demanar una subvenció dins la partida de bens i immobles de la Secretaria de Joventut de la Generalitat i al 2010 varem tenir la seva conformitat.

Ens hauria agradat que aquest somni de molts i moltes joves s’hagués pogut aconseguir el més aviat possible, però tal com es sol dir: val més tard que mai. Aquest projecte que va començar amb ERC al 2007 i ha sigut ben rebut i continuat per altres formacions polítiques cosa que podem celebrar.

En data d’avui, els dos bucs d’assaig ja estan col·locats al pati de les Vetlladores al costat del Punt Jove. Ara ja no és un somni si no una realitat. ERC sempre hem demostrat que sabem escoltar i mai prometem res si no que treballem per aconseguir el que el poble ganxó necessit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.