ERC de Santa Cristina vol parlar amb l´alcalde de propostes per al municipi

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Santa Cristina d’Aro, a l’oposició, es mostra col·laborador amb l’equip de govern (CiU i PP) arran de la sortida del número dos convergent, Salvador Ribot, deixant-lo en cinc regidors, per vuit de l’oposició. ERC, que té dos regidors i el seu suport a l’actual equip de govern li donaria majoria absoluta, insta l’alcalde, Josep Llensa (CiU), a fer propostes pel municipi per parlar la seva possible entrada.
El portaveu d’ERC, Jordi Mulà, ha explicat que l’alcalde els ha ofert entrar a l’equip de govern, però no han tractat cap proposta pel municipi com podria ser l’hisenda, ordenances fiscals o altres assumptes latents al municipi. I, segons Mulà, això són els temes que volen tractara mb diàleg i intercanvi d’impressions.
Sobre una possible moció de censura, el republicà ha manifestat que la seva idea bàsica és que governi la llista més votada (CiU), sempre i quan es facin les coses correctament. I insisteix que la seva intenció és treballar pel desenvolupament del municipi.(diaridegirona.cat)

One Response to "ERC de Santa Cristina vol parlar amb l´alcalde de propostes per al municipi"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.