L´Equip de Govern respon les acusacions, el PSC passa a l´atac frontal i TSF insisteix de nou

L´Equip de Govern respon les acusacions, el PSC passa a l´atac frontal i TSF insisteix de nou

(Tibunaganxona.cat) Després de l´emissió del comunicat de TSF en què la formació localista denunciava que el vicealcalde de Sant Feliu Pere Albó cobra indegudament el seu sou i li reclamava la restitució dels diners, la resposta de l´equip de govern i del PSC no es va fer esperar.

El PSC emetia una nota força dura i amb atacs constants a TSF, en què qualifiquen d´inexacta la vinculació que fa TSF entre les remuneracions i la creació de qualsevol figura en el Reglament Orgànic Municipal ja que “les retribucions es basen en les dedicacions efectives i no en els pactes institucionals”. Els socialistes acusen TSF d´intentar generar confusió i lamenten l´actitud del principal partit de l´oposició, que “basa el seu discurs en la demagògia“, ja que, segons ells, “l’any 2007 TSF va formar part i va aplaudir la formació d’un govern en què un regidor percebia una dedicació exclusiva amb excedència a la seva empresa“.  Els socialistes també recorden que “l’alcalde de Tots per Sant Feliu declarava un 80% de dedicació i una assignació de 3.000 euros” afirmant que “Carles Motas ha estat el càrrec públic amb les retribucions proporcionalment més elevades de la història de Sant Feliu“. I entren en el terreny personal, revivint allò que va passar durant els plens de 2010 i durant la darrera campanya electoral, dient que “és de domini públic que el sr. Lobato, antic núm 2 del govern presidit per TSF, va començar la seva relació professional remunerada l’endemà de la moció de censura que donava l’alcaldia a TSF, quan totes les empreses es veien obligades a reduir personal ell trobava una extraordinària feina en el sector de la construcció.” En l´extens comunicat, el PSC acusa TSF dient que “els governs Motas eren fruit de pactes obscurs i interessos inconfessables” i afirmen estar convençuts que “els nostres ciutadans prefereixen el model actual al de TSF“.  Al PSC es mostren orgullosos que tots els seus alcaldables s’hagin “entregat a la ciutat de manera compromesa, sense ambigüitats i de forma transparent, màxima garantia que sempre i en primer lloc es posaran per davant els interessos públics a qualsevol altre consideració, i TSF no pot dir el mateix“, alhora que acusen als independents de ser un partit “basat en el transfuguisme, amb la captació d’antics membres de CiU vinguts a menys com Laura Aiguaviva, Saballs i Morató.”

Per la seva banda, l´Equip de Govern sí que es defensa i aclareix conceptes. “La figura del Vicealcalde pretén escenificar que el Govern de Sant Feliu de Guíxols està constituït per dos partits polítics amb un nombre de regidors prou similar, i posa de manifest alhora el fet de treballar com a un únic equip. És la manera que considerem que es pot garantir un bon funcio;rits fets pel Sr. Pere Albó per rebre aquestes remuneracions, més enllà d’obtenir els pitjors resultats en unes eleccions i haver coronat a l’alcaldia l’adversari natural“.  El comunicat acaba aclarint que la feina de TSF és la de fiscalitzar l’acció de govern i que no poden callar davant les irregularitats. “És la nostra responsabilitat denunciar-ho i ho continuarem fent“, sentencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.