SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major

SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major

Des de SI Santa Cristina d’Aro, volien denunciar públicament que des del nou equip de govern no es preserva en absolut la igualtat d’oportunitats en la concessió dels permisos per a muntar els “xiringuitos” de les diferents entitats del poble per la Festa Major.

Enguany s’ha donat el fet que hi havia dues entitats més que aspiraven a gaudir d’un espai a la Festa on encabir una instal·lació que servís per a aconseguir finançament per a les activitats que durant l’any vagin organitzant al poble.

La manca d’espai a la zona on habitualment se situen aquests serveis ha estat l’argument esgrimit per a denegar el permís a les dues entitats que altres anys no havien muntat parada.

“La manca d’espai és real. El què des de SI denuncien és que tampoc se’ns ha donat cap alternativa d’ubicació. No hem vist cap voluntat de trobar solució a una circumstància que no deixa de ser un fet positiu: cada any hi ha més entitats disposades a moure’s per Santa Cristina” asseguren.

“En una època de vaques flaques com la que estem vivint l’Ajuntament hauria de premiar, per pur egoïsme, la iniciativa ciutadana de voler activar la vida social de Santa Cristina i evitar així que continuï la dinàmica que l’està portant a esdevenir una mera ciutat dormitori”.

“Un cop més, davant la ineficiència de l’equip de govern i del seu regidor sr, Oriol , la imaginació i voluntat dels ciutadans s’hauran de posar a treballar per a compensar-ho”.

3 Responses to "SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major"

 1. gil   04/07/2011 at 22:50

  I dels teus problemes amb la justícia qué?

 2. Sergi   05/07/2011 at 18:40

  Gil, no parlis massa q tu tens problemes de beguda i de banyes

 3. tony ceballos   05/07/2011 at 19:17

  problema amb la justícia???

  si és cert l’únic problema que tinc amb la justícia és que no accepto la justícia ESPANYOLA, no vull saber res dels espanyols ni del seu regne, crec ferotgement en la independència de catalunya i es que “vosaltres” fareu tot el possible per desprestigiar al nostre partit, jo lamentablement ja ho he viscut amb un mitjà de comunicació, escric això perquè el diari digital eL RIDAURA, no jutja, i perquè tinc intencions ferma i directa de denunciar tot el que passi a Santa Cristina …. .. jo no escric ni em ocult darrera d’un enllaç (així és molt fàcil escriure qualsevol desprestigi sense ni tan sols immutar davant de qualsevol ordinador), sinó que jo escric en el meu propi nom Tony Ceballos, jo represento a un partit polític amb l’autèntic dni INDEPENDENTISTA , amb uns valors, que difícilment tens tu, et contesto al teu comentari perquè vull seguir escrivint denúncies reals no imaginatives sense solta ni volta,
  visca catalunya lliure
  pd: les eleccions ja van acabar i el temps de dir falsedats sobre els alcaldables ja ha passat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.