SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major

SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major

Des de SI Santa Cristina d’Aro, volien denunciar públicament que des del nou equip de govern no es preserva en absolut la igualtat d’oportunitats en la concessió dels permisos per a muntar els “xiringuitos” de les diferents entitats del poble per la Festa Major.

Enguany s’ha donat el fet que hi havia dues entitats més que aspiraven a gaudir d’un espai a la Festa on encabir una instal·lació que servís per a aconseguir finançament per a les activitats que durant l’any vagin organitzant al poble.

La manca d’espai a la zona on habitualment se situen aquests serveis ha estat l’argument esgrimit per a denegar el permís a les dues entitats que altres anys no havien muntat parada.

“La manca d’espai és real. El què des de SI denuncien és que tampoc se’ns ha donat cap alternativa d’ubicació. No hem vist cap voluntat de trobar solució a una circumstància que no deixa de ser un fet positiu: cada any hi ha més entitats disposades a moure’s per Santa Cristina” asseguren.

“En una època de vaques flaques com la que estem vivint l’Ajuntament hauria de premiar, per pur egoïsme, la iniciativa ciutadana de voler activar la vida social de Santa Cristina i evitar així que continuï la dinàmica que l’està portant a esdevenir una mera ciutat dormitori”.

“Un cop més, davant la ineficiència de l’equip de govern i del seu regidor sr, Oriol , la imaginació i voluntat dels ciutadans s’hauran de posar a treballar per a compensar-ho”.

3 Responses to "SI Santa Cristina d’Aro denuncia la concessió dels “xiringuitos” a la Festa Major"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.