Nova etapa amb Carles Motas a l’alcaldia de Sant Feliu

Per al darrer tram de l’actual legislatura Carles Motas ja és el nou alcalde des del migdia del dilluns dia 12 d’abril en què, amb el suport del seu grup (Tots per Sant Feliu), Convergència i Unió i Amics va fer prosperar la moció de censura que li facilitava l’accés al càrrec.
El nou alcalde va demanar un canvi en els comportaments, esquivar els enfrontaments, treballar plegats, amb honestedat, rigor i responsabilitat per tal que la Ciutat avanci.
Va subratllar que cap alcalde ni equip de govern no és propietari dels grans projectes sinó que pertanyen als ciutadans, que comencen amb uns governs i els acaben uns altres, que els alcaldes i regidors passen i Sant Feliu continua el seu camí.
Va oferir diàleg, treball i sacrifici atès que la crisi econòmica limita les possibilitats de gestió però estava segur que se superarien els reptes que la situació planteja.
Ja va deixar entreveure que a més dels projectes ja engegats (Thyssen, Anllò, Pla de barris, Mercat, Tinglado, etc.), aviat es farà la posada en funcionament de la segona Escola Bressol, que s’adaptarà a les possibilitats de les famílies amb pocs recursos. Es plateja també l’ampliació de l’asil Surís per millorar les condicions dels residents, engegar el projecte de l’aparcament soterrani al passeig i un pla d’ajuts a les empreses per tal de generar nous llocs de treball.
En les properes hores s’espera que es faci públic el cartipàs amb la delegació de funcions a les diverses regidories a més de fundar-ne d’altres com la d’emergències.
Malgrat que cada àrea tindrà un titular la feina es coordinarà al menys entre tres responsables per tal de treballar amb equips més amplis, que es puguin donar suport i que faciliti la interrelació entre departaments. (Ràdio Sant Feliu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.