L’ANC RECULL 1.550 SIGNATURES A SFG

L’ANC RECULL 1.550 SIGNATURES A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha recollit en dos dies, el cap de setmana passat 11 i 12 de gener, gairebé un quart de milió de butlletes, exactament 234.481 instàncies en els 827 punts repartits per tot el país. A la nostra ciutat, en les 6 taules s’han recollit un total de 1.550 butlletes.
Aquestes 235.000 instàncies del “Signa un Vot per la Independència” són un resultats molt per sobre de les expectatives de l’organització tenint en compte el nombre de punts de recollides i les hores dedicades. El projecte es basa amb el dret fonamental de petició, a través del qual els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.
L’ANC ja ha comunicat que el cap de setmana del 22 i 23 de març es tornarà a realitzar una recollida massiva de signatures. A la nostra ciutat ja s’informarà dels punt on seran les taules de “Signa un Vot”.
Guíxols per la Independència va celebrar diumenge 19 de gener la seva Assemblea General Ordinària per tal de ratificar novament la junta actual: Josep Ramon Llobet, com a coordinador; Georgina Linares, com a secretària; i, Albert Català, com a tresorer. Es va aprofitar per fer un recull de totes les activitats i actes realitzats durant el 2013, i remarcar “que aquest any 2014 és un any històric i molt significatiu i que cal la implicació de totes i cadascuna de les persones que creuen en el SÍ-SÍ a la independència de Catalunya”. L’Assemblea va acabar amb una calçotada de germanor al CE Montclar.
Aquest proper dissabte 25 de gener a les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65) se celebrarà la segona conferència del cicle “El país que volem”, a càrrec d’Àngel Colom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.