El Secretariat de l’ANC es va reunir a SFG

El Secretariat de l’ANC es va reunir a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dissabte 14 de desembre els 75 membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es va reunir a la Sala Albertí del Monestir de Sant Feliu de Guíxols per tal de valorar la data i la pregunta fixada pels principals partits polítics catalans.
Guíxols per la Independència, assemblea territorial de l’ANC, va acollir i acompanyar els membres durant tot el matí a la reunió a porta tancada i els va oferir a l’acabament un dinar al Centre Excursionista Montclar. Josep Ramon Llobert, coordinador local va agrair-los la tasca feta i les hores de dedicació i compromís i, Josep Murlà, coordinador comarcal del Baix Empordà va acabar la seva intervenció amb paraules del recent desaparegut Mandela: “Un guanyador és un somniador que no es rendeix mai”.
El plenari va acceptar per unanimitat la pregunta i data de la consulta. “No era la nostra data i pregunta però ara ho són i a partir d’ara treballarem amb més força i empenta perquè el proper 9 de novembre el sí i sí sigui massiu”, va subratllar la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell. L’ANC ha avançat que properament donaran a conèixer el seu pla d’acció per els propers mesos que té com a principal objectiu ampliar el suport a favor de l’independentisme i internacionalitzar “el conflicte català” perquè el món “sàpiga que volem votar i votarem”.

guixols@assemblea.cat

http://guixols.assemblea.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.