l´Escola d´Handbol CEIP l´Estació, participa a la 6a trobada de Mini Handbol de Torroella de Montgrí

l´Escola d´Handbol CEIP l´Estació, participa a la 6a trobada de Mini Handbol de Torroella de Montgrí

Segons Informa Tribuna Ganxona Els components de l’escola d’handbol del col·legi de l’Estació, es van desplaçar el passat diumenge a Torroella de Montgrí per participar a la sisena tronada de mini handbol Sant Pancraç.

ls jugadors i les jugadores es van distribuir en dos equips i van disputar un total de sis partits contra tres equips de Torroella i un altre entre els dos equips de l’Estació.

Tot i que el menys important era el resultat i el nombre de gols, els joves jugadors ganxons van  demostrar el seu coneixement del joc i la seva bona tècnica davant d’uns equips força superiors en edat i físic, fent que els partits fossin entretinguts i disputats.

Llàstima que en el darrer partit, contra un equip molt superior físicament, davant la permissivitat de l’àrbitre i del vist-i-plau de l’entrenador de Torroella, diversos jugadors de Sant Feliu acabessin contusionats, fet que va provocar que, amb bon criteri, l’entrenador ganxó decidís acabar el partit abans d’hora. Amarg final per a una bona jornada formativa d’handbol.

Equips participants categoria Aleví: CEIP Guillem de Montgrí A, CEIP Guillem de Montgrí B, ZER Montgrí, CEIP l’Estació 1, CEIP l’Estació 2.

Jugadors i jugadores: Addaia, Adrià, Andreu, Bruno, David P., David S., Eric, Gerard, Iker, Lucia, Marc, Maria C., Maria G., Nora, Roger, Sandra i Víctor. Entrenadors: Salvador i Francesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.