Travessia No al fred de l’AC Xaloc

Travessia No al fred de l’AC Xaloc

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Aquàtic Club Xaloc fa una crida a la participació per a aquells que els agrada la natació, el mar, les aigües obertes, la Costa Brava, els entorns de Sant Feliu i en concret el seu Freu.
Es tracta d’una travessia no competitiva, gaudir de l’aigua, de la natació al temps que s’observen els entorns paisatgístics i si, a més, no us fa res passar una mica de fred, ben segur que és una travessia ideal en la qual, en acabar, hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom.
Data travessia: 27 de Gener del 2013
Hora presentació: 10h (a la platja de Sant Feliu)
Hora sortida: 11h
Preu :10 € fins el dia 22 de gener
15 € a partir del 23 de gener i el dia de la prova.
Edat mínima: 18anys
Distància: 1500-2000 m
Hi haurà servei de guarda-roba i bicicletes, i per el qui es vulgui dutxar després, podrà fer-ho a les instal·lacions del pavelló municipal de La Corxera.
Per fer les inscripcions caldrà fer el pagament amb la tarja de crèdit a través de la pàgina web: www.clubaquaticxaloc/web2012 secció natació clàssica.
L’any passat hi varen assistir 25 nedadors agosarats i en aquesta edició ho volen superar. Les places són limitades a 150 participants.
En cas de mal temps, s’optarà a un circuit alternatiu dins del port. Si per les circumstàncies existents no es pot nedar aquest dia, s’ajornarà la travessia fins l’altre diumenge 3 de febrer. (Sempre s’avisarà, per correu electrònic, dos dies abans de la competició en el cas que les previsions es presentin adverses pel dia de la prova.
Si en tot dos casos no es pot realitzar la travessia, ni l’opció alternativa, es retornarà el 80 % de la inscripció.
Es comptarà amb embarcacions de suport com les de Creu Roja, Protecció Civil i caiacs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.