PREFERENT CATALANA Emocions fortes per començar SANT LLUÍS DE PALAFOLLS, 3 – CFS SANT FELIU, 4

Segons Informa Tribuna Ganxona L’inici de campionat del CFS Sant feliu aquest cop sí que va ser positiu. En un partit trepidant, els ganxons van passar de perdre 3-0 a guanyar per 3-4 en els últims tres minuts del matx.

Els primers cinc minuts de partit van ser dels ganxons. La pilota es movia amb fluïdesa i les ocasions arribaven, tot i que sense encert. Poc a poc el domini va passar a ser dels locals, que començaven a arribar amb perill i, en una oportunitat aïllada, van fer l’1-0. A partir d’aquí, els verds ho van intentar però no hi havia manera de marcar. D’aquí al final a falta de vuit segons els de Palafolls van ampliar l’avantatge amb el 2-0 que assenyalava el marcador a mitja part.
La segona part va començar igual que la primera, amb domini del Sant Feliu però sense acabar les ocasions. A falta de nou minuts els locals es posaven 3-0 i tot semblava acabat. A partir d’aquí, els ganxons van apostar pel porter jugador i tot va canviar. A falta de tres minuts Iván feia el primer (3-1). Un minut després, David Mayo feia el 3-2 a passada d’Àlex i obria la porta de l’esperança. Els ganxons seguien i Carles a falta de trenta segons feia l’empat a 3. Quedaven trenta segons per acabar, una jugada. Els locals van servir de centre, Darío va recupera la pilota, la va passar a Iván i aquest després de superar el porter va posar el 3-4 a falta de dos segons. El pavelló va quedar glaçat, donant les culpes a l’àrbitre i un jugador local va acabar pagant la impotència amb una agressió a Darío, l´autor del gol.
Així doncs, primer partit i tres punts amb una remuntada increïble. Cal felicitar Sergi Luque, Nando i Aleix pel seu debut en competició oficial amb el l´equip de la ciutat.