, 3a CATALANA L´àrbitre impedeix la victòria VILARTAGUES C.F., 0 – U.E.CALONGE, 0

, 3a CATALANA L´àrbitre impedeix la victòria VILARTAGUES C.F., 0 – U.E.CALONGE, 0

Segons Informa Tribuna Ganxona Diumenge es va jugar un partit en què cap dels dos equips no es jugava res més que els tres punts, i per això ningú en volia sortir derrotat. Lamentablement, l’àrbitre va ser el protagonista del partit, aturant el joc, no deixant tenir continuitat i xiulant accions que ningú no va entendre.

Si algú va mereixer els tres punts, per treball i per ocasions, va ser el Vilartagues, que pràcticament va portar el pes de gairebé tot el partit. Ben aviat els ganxons van avisar amb una rematada de Gironès que va sortir alta. Al minut 30 va haver-hi la jugada polémica que podia haver decidit el matx, ja que l’àrbitre va anul.lar un gol totalment legal a Gironès per fora de joc inexistent. El ganxó va rematar una centrada de Río, que estava més avançat. Els visitants varen crear poc perill i amb les interrupcions es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat, els visitants varen sortir amb més força, gaudint d’alguna ocasió aïllada. El Vilartagues intentava contrarestar-los amb alguna jugada que no va poder transformar en gol. Fins al final va ser un partit obert tot i les interrupcions de l’àrbitre i el partit es va acabar amb empat a zero i amb cap dels dos equips content.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.