3a CATALANA Entrenador nou, victòria assegurada VILARTAGUES C.F. 4 – TOSSA SPORT 0

Segons Informa Tribuna Ganxona Diumenge el Vilartagues va fer bo el tòpic d’entrenador nou, victòria segura, ja que la semana passada hi va haver relleu a la banqueta ganxona, en què Nacho Castro va substituir Txiki per intentar canviar la dinàmica fins a final de temporada.Els locals varen sortir molt forts i amb molta intensitat, dominant el partit, i ben aviat varen obrir el marcador, al minut 10, quan Guerrero rematava de cap transformant el primer gol per al Vilartagues. Sense donar temps ni a celebrar-ho, al minut 15 Gironès provocava un penal que ell mateix s’encarregava de transformar. Al minut 25, en una jugada trenada, va arribar el gol de Sánchez que deixava els visitants tocats animicament. Tot i així, els locals varen seguir amb la mateixa intensitat i al minut 30 Gironès feia el definitiu 4-0 fruit d’una bona jugada. Es va arribar al descans amb aquest marcador i amb un Vilartagues molt actiu, deixant al Tossa Sport sense opcions.A la represa,  amb el resultat a favor, el Vilartagues es va relaxar i va provocar que els de Tossa tinguessin més arribades.Fruit d’això, al minut 70 hi va haver un penal a favor dels tossencs, però una bona intervenció del porter Mundó va evitar el gol. Fins al final del partit hi va haver jugades per les dues bandes però el marcador ja no es va moure.