1a CATALANA L´últim minut condemna els blaugranes (A.D.GUÍXOLS, 1 – U.E.VILASSAR,

1a CATALANA L´últim minut condemna els blaugranes (A.D.GUÍXOLS, 1 – U.E.VILASSAR,

Segons Informa Tribuna Ganxona Partit seriós i contundent dels ganxons, que van controlar el matx durant els noranta minuts, però el Vilassar, cinquè al campionat, va aprofitar una de les poques ocasions que va tenir, ja en minuts de descompte, per empatar.El matx va començar molt bé per als de Sant Feliu, que es van veure amb domini de la pilota des de l’inici, però sense tenir gaires ocasions. Pau Sala, al 37, la va tenir amb el cap, però el porter visitant Rafa la va desviar. Pel que fa al Vilassar, jugaven al contraatac, però es van topar amb una molt bona defensa blaugrana, inèdita fins el moment, i amb Arribas, tota una assegurança sota els pals. Així es va arribar a la  amb l’empat a zero però amb la tranquil•litat de tenir la possessió de la pilota.
El segon temps va començar amb gol local. Medina va aprofitar una gran passada en profunditat per fer una vaselina i deixar el porter sense reacció. Golàs de Marc Medina, que ahir va tenir una actuació més que notable, i per davant al marcador. Amb el coixí d’un gol, el Guíxols s’ho va prendre en calma, i va continuar amb la possessió de la pilota, amb alguna ocasió per a fer més gran la diferència. Però encara no estava tot dit. Als minuts finals, entre canvi i canvi, el Vilassar va posar-se a l’atac, cosa que va fer que el Guíxols es replegués a darrere. Tot i alguna aturada de mèrit d´Arribas, Ariño va posar l’empat definitiu al descompte.
Un resultat que no mostra per res el que es va veure el camp. El Guíxols va oferir la seva millor imatge, atacant i amb la possessió de la pilota, a part d’una bona defensa.
Els blaugranes acaben la primera volta del campionat en zona de descens,  com a 16ens classificats, a 3 punts de la zona de salvació. El repte de la segona volta, mantenir la categoria.
I la segona volta no pot començar de millor manera, amb derbi baixempordanès. Diumenge que ve, al Municipal Josep Sunyer i Arxer, Guíxols – Palamós. Ens visita l’altre equip de la comarca, 3er a la classificació i amb aspiracions de pujar de categoria aquest any. Per seguir tota l’actualitat del derbi, Tribuna Ganxona té preparat un especial amb entrevistes, estadístiques, col•laboracions i moltes sorpreses més. Segueix la última hora del matx amb el hashtag #derbiGuíxolsPalamós al Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.