3a CATALANA El Vilartagues comença l´any amb mal peu (U.E. CALONGE,3 – VILARTAGUES C.F., 1)

3a CATALANA El Vilartagues comença l´any amb mal peu (U.E. CALONGE,3 – VILARTAGUES C.F., 1)

Segons Informa Tribuna Ganxona El Vilartagues va desplaçar-se dissabte a Calonge per disputar el primer partit de l´any. Malauradament, no va poder obtenir res de positiu de la seva sortida cap a la veïna població de les Gavarres.Els locals varen sortir molt posats en el partit, amb intensitat, cosa que feia que els de Sant Feliu no estiguessin còmodes dins el rectangle de joc i no generessin domini. En una jugada de contraatac, el Calonge es va avançar al marcador. Fins a la mitja part els dos equips van gaudir d’oportunitats per poder marcar, però sobretot el porter visitant amb bones intervencions ho va evitar.
A la represa, el Vilartagues va intentar capgirar el marcador, però en una jugada molt discutida pels jugadors, que reclamaven fora de joc, el Calonge feia el segon gol. Tot i això, els ganxons no van abaixar els braços i en un xut de fora l’àrea, Sánchez establia l’1-2  a falta de 10 minuts, amb temps per fer l’empat. Però es va intentar més amb el cor que amb el cap i, pràcticament al final del matx, l´equip calongí establia el 3-1 definitiu.
La propera semana el Vilartagues juga a casa.  Diumenge a les 16:00 hores, contra el Lloret B, intentarà seguir amb la bona dinàmica a casa i sumar els 3 punts amb l’ajuda de tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.