Celebrada la Copa Dojo Sant Feliu 2024

Celebrada la Copa Dojo Sant Feliu 2024

El diumenge dia 12 de maig es va realitzar a Sant Feliu de Guíxols la Copa Dojo Sant Feliu 2024. Hi van assistir clubs de tot Catalunya, Andorra, i França.
Aquesta copa és especial, ja que les modalitats de participació són: individual, equips, família i individual.
Això vol dir que una família pot competir formant un equip com per exemple un pare o una mare i els seus fills i filles i és un fet diferencial de molts esports, perquè no es sol poder competir per exemple un veterà formant equip amb un competidor de 5 anys que siguin família i aquest fet fa que sigui molt especial.

L’escola de karate Dojo Sant Feliu hi va participar amb diferents equips obtenint uns excel·lents resultats a cada categoria.

Excel·lents resultats del Club de karate Dojo St. Feliu a la copa Dojo St. Feliu 2024.

Equip aleví: Lea, Júlia i Sergi. 1 Campions.
Equip juvenil: Hugo, Iune i Sergi. Subcampions.
Equips kata musical.
Equip A: Iune, Samia i Rim. Campiones.
Equip B: Sergi, Lea i Júlia. Subcampions.
Kata individual màsters. 3r Classificat.
Kata sènior individual femení. Samia Campiona.

A més tots ells van participar en kata individual i van realitzar un excel·lent campionat aconseguint una merescuda medalla!

Moltíssimes felicitats a tothom per la gran entrega, passió, marcialitat i il·lusió fent-nos gaudir a cada moment del campionat, amb un excel·lent treball. Continuem amb molta il·lusió i nous objectius.
Donem les gràcies especialment a totes les famílies que han donat suport a aquest esdeveniment tan important per la nostra escola i a l’excel·lent ajuntament de Sant Feliu de Guíxols pel seu suport amb la seva excel·lent regidora Mireia Borrego.

Enhorabona a tothom!!!

Escola de Karate Dojo St. Feliu