FUTBOL BASE Més resultats de l´Escola

Segons Informa Tribuna Ganxona De les cròniques que van quedar pendents ahir dilluns, tenim la del benjamí A, que va derrotar clarament el Bisbalenc per 8-2 i l´Infantil, que va perdre contra el Blanes per 1-5.L´Infantil A va perdre tres  punts a casa davant d´un bon equip, que va aprofitar quasi totes les ocasions  que va tenir i va portar el ritme del joc en tot moment.
La primera part, l´escola de Sant Feliu  va poder mantenir les línies de l´equip força juntes per evitar deixar espais i poder mantenir la porteria a zero, però un error defensiu va permetre acabar la primera part amb un gol en contra. A la segona part es van estirar les línies defensives  per buscar l´empat, però  als dos minuts el Blanes va ampliar el seu marcador en el primer tir que va tenir. A partir de llavors els ganxons  van desaparèixer del camp i el partit es va convertir en un monòleg del Blanes per ampliar el seu resultat. Només una jugada individual va poder  pujar el resultat per part dels ganxons, que en cap moment del partit van oferir perill a la porteria rival.
L´Infantil A es troba amb una delicada situació a la classificació davant l´alt nivell d´exigència futbolística que requereix la categoria i necessitarà treballar de valent si vol puntuar aquest cap de setmana al camp del Farners, que es troba a la part alta de la classificació.Tal com ja va començar a veure’s al setmana abans, tinguent la pilota la victòria arriba. Amb un rival còmode, els nois de l’escola van poder posar en pràctica el que es treballa durant la setmana i van demostrar que quan volen, poden jugar ben posicionats, treballant bé la defensa i l’atac i essent generosos.
A seguir treballant així, ja que quan arribin partits més complicats, el que s’ha adquirit en partits com el d’aquest cap de setmana ajudarà als taronges a tenir la pilota més que els seus rivals.
El proper cap de setmana, derbi veïnal amb el Cristinenc al camp de Sta Cristina d’Aro i possiblement amb horari de “grans”.