FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA S´estrenen, per fi

Segons Informa Tribuna Gaxona Els tres primers punts del campionat es van quedar a casa després d´una gran remuntada. A falta d´un minut l´equip perdia 3-4, i va aconseguir fer dos gols en un tres i no res.La primera part dels ganxons va seguir la tònica de les jornades anteriors. Domini i ocasions però moltes errades de cara a porta. A més, la defensa no era intensa i això va donar facilitats al rival. Així els de Palafolls van fer el 0-1 a deu minuts pel final de la primera meitat. El gol va fer reaccionar els verds però no n´hi va haver prou i es va arribar amb 0-1 a mitja part.
A la represa es va decidir tot. Els de casa van sortir bé i en un minut van empatar gràcies a Adrià. A partir d´aquí l´equip s´ho va creure i va començar a generar joc, però un cop més, a la contra els visitants feien l´1-2. Un minut després Àlex va empatar gràcies a un penal i tot tornava a començar amb el 2-2. Es repetia la història i quantes més ocasions generaven els ganxons, la contra dels visitants els permetia feia el 2-3 a sis minuts pel final. A partir d´aquí va tocar arriscar, amb porter jugador al camp, David Novi feia l´empat a 3. Un cop més gol dels visitants a porteria buida, 3-4. Quedava un minut i mig. A falta d´un minut David Novi es va inventar una canonada després d´una bonica jugada colectiva i va posar el 4-4. El públic ajudava l´equip ja que tocava miracle. I es va aconseguir, a falta de catorze segons Darío feia el 5-4 en un xut llunyà i provocava la bogeria al Carles Nadal.
Cal destacar el treball, l’actitud i la constància de l´equip. S´ha de lluitar fins l´últim moment per obtenir resultats, a partir d´aquí a mirar endavant.